Voor 12:00 besteld = Vandaag verzonden

Gratis verzending boven €50,00 naar België

Grote voorraad

Alles wat je moet weten over dartbord surrounds

Of je nu een beginnende of ervaren dart speler bent, een dartbord surround is altijd een goed idee. Je beschermt er je muur mee tegen missers en ze zien er gewoon ook strak uit. Maar het heeft nog andere voordelen. Door de beschermrand rond je bord kan je je beter concentreren, en moet je geen angst hebben om je dubbels te oefenen.

Dat je een dart surround koopt om je muur niet te beschadigen, dat is een evidentie. Maar velen vergeten ook dat je je dartpijlen er mee beschermt. Als je pijlen minder afketsen op een harde muur, maar lekker zacht in de rubber/foam kunnen schuiven, dan zal je dartpunt een stuk langer mee gaan.

Om je darts nog beter te beschermen, kan je eveneens een dartmat aanschaffen. Want zelfs met een beschermrand rond je dartbord kunnen je pijlen op de grond vallen. Met een dartmat zorg je er dus voor dat je pijlen niet beschadigd geraken.

De dart surrounds die je op onze shop vindt, zijn uit rubber of foam gemaakt, waardoor deze een langere levensduur hebben. Alle dart surrounds zijn compatibel met de courante dartborden.

Dart surround uit één stuk of puzzelstukken?

Een dart surround uit één stuk ziet er altijd mooier en strakker uit. Toch is er een klein nadeel. Als je graag je dartbord, en je hele set-up, wil verplaatsen, dan is dit niet altijd even eenvoudig met een dart surround uit één stuk.

Met een puzzel surround breek je je surround af in 4 even grote stukken, waardoor deze eenvoudiger te transporteren is. Door het gebruikte materiaal van een puzzel surround zijn deze vaak voordeliger geprijsd dan dart surrounds uit één stuk.

Dart surround merken

Alle grote dart merken hebben hun eigen beschermranden. Het grote voordeel voor jou is dat deze compatibel zijn met de dartborden van de andere merken, aangezien alle darborden dezelfde standaard maat hebben.

Dart surround met verlichting

Heel wat dartbord verlichtingen zijn compatibel met een dartsurround, maar je wil natuurlijk geen monster van Frankenstein creëren waarbij het een kakafonie van stijlen wordt. Daarom zijn er ook surrounds op de markt waarbij de verlichting netjes is ingebouwd.

De Bull’s Lightning surround met ingebouwde LED-verlichting heeft een USB aansluiting waardoor je deze kunt aansluiten met een powerbank. Geen gedoe dus met het zoeken van een stopcontact en het wegwerken van kabels.

Dart surround van je favoriete speler

Heel wat spelers hebben hun eigen dartbord surrounds. Ben jij fan van de flamboyante stijl van Snakebite of heb je liever het Rock & Roll gehalte van Joe Cullen? Voor ieders smaak is er een beschermrand te vinden.

Combo deals met dart surround

Heb je nog geen dartbord in huis, maar wil je ineens met een volledige set-up beginnen? Dan zijn de combo deals op je lijf geschreven. In deze pakketten vind je een dartbord met surround en nog heel wat fijns, en dat aan een voordelige prijs!







Bekijk alle dartbord surrounds op onze webshop en bestel deze snel en eenvoudig online.

Gratis verzending boven €50 naar België

Anders €5,95 verzendkost

14 dagen retourrecht

Retourneer je bestelling binnen 2 weken

Grote voorraad

Magazijn van 250 m²

100% veilig betalen

Bancontact /PayPal / MasterCard / Visa / iDEAL