Voor 12:00 besteld = Vandaag verzonden

Gratis verzending boven €50,00 naar België

Grote voorraad

Belgische dartshop met winkel

Darts is een absolute gevoelssport. De ene dag vind je bijna blindelings de triples en de dag erna vind je met moeite de 20 op het bord. Hetzelfde geldt voor je pijltjes. De ene dart ligt perfect in je hand, en de andere zou je zo snel mogelijk in de vuilbak willen werpen.

Dat maakt de keuze van je pijltjes uiterst belangrijk. Er zijn een aantal basisregels die ervoor zorgen dat een pijltje bij jouw past en wij begrijpen maar al te goed, dat je de darts ook eens wil uittesten.

Bezoek onze dartwinkel in Essen

Accessoires zoals dartborden, surrounds, dartkabinetten, dartbord verlichting, dart staanders & dartmatten zijn eenvoudig en snel te bestellen via onze webshop.

Wat als je een aantal darts in onze webshop hebt gezien en je twijfelt nog welke je wil bestellen? Dan kan je de pijltjes komen testen in onze dartwinkel in Essen. Alle darts en accessoires die je in onze webshop vindt, zijn beschikbaar in de winkel om uit te testen.

Heb je echter nog geen idee welke darts je goed liggen? Dan geven we je graag deskundig advies op maat. Op basis van je werptechniek en je greep bieden we je een selectie pijltjes aan die je kan uitproberen.

Je dartsniveau opkrikken in onze dartwinkel

Éénmaal je de dart hebt gevonden die het best bij je past, heb je de keuze om deze verder optimaliseren. Samen met jou gaan we op zoek naar de ideale shafts en flights om je dartspel naar een hoger niveau te tillen.

Je mag zo lang als je wil gebruik maken van onze professionele set-up, zodat je zeker het ultieme gevoel te pakken krijgt.

Dartwinkel in Essen

Ben je op zoek naar een Belgische darts webshop met een fysieke winkel in Winkel vol winkels om je darts uit te testen? Aarzel dan niet om een keer langs te komen. Samen vinden we de dart die het best bij je past!

Gratis verzending boven €50 naar België

Anders €5,95 verzendkost

14 dagen retourrecht

Retourneer je bestelling binnen 2 weken

Grote voorraad

Magazijn van 250 m²

100% veilig betalen

Bancontact /PayPal / MasterCard / Visa / iDEAL