Voor 12:00 besteld = Vandaag verzonden

Gratis verzending boven €50,00 naar België

Grote voorraad

Dartverlichting, onmisbaar voor eindejaar periode!

Met de dagen die korten, kunnen we minder lang genieten van natuurlijke lichtinval. Wij darters weten hoe belangrijk licht is. Om te vermijden dat dit jouw plezier in het darten laat afnemen, stellen we je graag dartbord verlichting voor!

Dartbord verlichting

Laat onvoldoende lichtinval of sfeerverlichting jouw speelplezier niet verhinderen. Met het aanbod aan dartbord verlichting van Pro Darts, speel je zonder problemen tot in de late uurtjes.

Ontdek het aanbod dartbord verlichting hier!

Waarom heb je dartbord verlichting nodig?

Darten is een echte precisie sport. Hiervoor heb je niet alleen uiterste concentratie nodig, maar ook een klare kijk. Met dartbord verlichting zorg je ervoor dat je alle schaduwen wegwerkt op het dartbord. Zo kan je ongestoord focussen op je werptechniek. Laat je verrassen door het effect van dartbord verlichting op jouw spel.

Bekijk ons aanbod hier!

Hoe kies je de juiste dartbord verlichting?

Veel dartbord verlichting ssystemen kan je combineren met de meest courante dartborden. Zo bieden we de topmerken: Bull’s, Winmau, Target en Scolia aan.

Tegenwoordig kan veel dartbord verlichting ook zonder te boren gemonteerd worden. Zo zijn er verschillende merken die magnetische verlichting aanbieden. Hierdoor ben je in een mum van tijd klaar om met een optimale lichtinval te darten.

Hieronder vind je 2 dartbord verlichtingssystemen die met of zonder surround, magnetisch bevestigd kunnen worden:

Gratis verzending boven €50 naar België

Anders €5,95 verzendkost

14 dagen retourrecht

Retourneer je bestelling binnen 2 weken

Grote voorraad

Magazijn van 250 m²

100% veilig betalen

Bancontact /PayPal / MasterCard / Visa / iDEAL