Voor 12:00 besteld = Vandaag verzonden

Gratis verzending boven €50,00 naar België

Grote voorraad

Je eigen dartpaleis met Scolia Home

Droom je ervan om je dartspel te optimaliseren? Dan is het Scolia Home, automatisch scoresysteem, 100% iets voor jou.

Wat is Scolia Home?

Het Scolia Home systeem werkt met drie camera’s die elke beweging op je dartbord registreren. Deze informatie registreert die met de app waardoor je score automatisch wordt berekend. De nauwkeurigheid is absoluut verbluffend. Worpen die net naast de draad zitten, of zelfs bounce-outs worden perfect geregistreerd.

Hoe installeer je het Scolia Home scoresysteem?

Dit systeem is absoluut high-tech, maar dat wil niet zeggen dat het moeilijk te installeren is. Het enige wat je echt nodig hebt, is een rechtstreekse verbinding met je internetrouter. Op die manier gebeurt de communicatie met je smartphone, tablet, computer, super snel en zonder haperingen. Scolia weet dit, en daarom komt het Scolia Home scoresysteem standaard met een internetkabel van 5 meter.

Hoe je het juist installeert, zie je via dit handig filmpje.

Het Scolia Home system is compatibel met alle surrounds en eveneens compatibel met de ‘Bull’s Termote Light Surround’. Dit laatste is enkel nodig als voor een Scolia Systeem kiest zonder ingebouwde verlichting.

Nog een kleine tip. Als je je dartbord op een staander hebt geïnstalleerd dan kan je met behulp van een dartbord surround je Scolia Home systeem bevestigen voor je dartbord. Hiervoor moet je dus geen extra gaten in je muur boren.

Éénmaal je het automatisch scoresysteem hebt geïnstalleerd, koppel je het draadloos met al je apparaten. Dit gebeurt via de Scolia website, wat betekent dat je geen app of dergelijke hoeft te downloaden.

Door de internetverbinding voert je Scolia Home systeem ook updates uit. Je hangt met het Scolia Systeem dus niet vast aan update- of abonnementskosten. Alle updates zitten mee omvat in de aankoopprijs van je automatisch scoresysteem.

Wat is er mogelijk met het Scolia Home systeem?

Met het Scolia Home systeem heb je de mogelijkheid om zowel lokaal als online je dartspel te oefenen. Dit kan aan de hand van 4 voorgeprogrammeerde spelletjes die je tot en met 8 personen speelt:

  • X01
  • Cricket
  • Around the clock
  • Bob’s 27

Zijn al je vrienden bezet? Dan kan je dankzij de online games tegen iedereen in de wereld spelen. Als je hier geen zin in hebt, dan is ook hier een oplossing voor. Met het Scolia Home systeem kan je een computer tegenstander kiezen op jouw niveau. Zo zijn er 9 moeilijkheidsgraden mogelijk gaande van beginner tot professional.

Maar natuurlijk zijn niet alleen de spelletjes interessant, ook de diepgaande analyses die het systeem van je bijhoudt, zijn uiterst interessant om je dartsniveau op te krikken. In de statistieken zie je een heatmap van al je worpen en in de historische data vind je hoeveel tijd je hebt gespendeerd, de gemiddelde score, het aantal geworpen darts, je aantal ton-plus worpen, etc.

Scolia Home online bestellen?

Bestel het Scolia Home Systeem via onze webshop en geniet van onze gratis levering.

Gratis verzending boven €50 naar België

Anders €5,95 verzendkost

14 dagen retourrecht

Retourneer je bestelling binnen 2 weken

Grote voorraad

Magazijn van 250 m²

100% veilig betalen

Bancontact /PayPal / MasterCard / Visa / iDEAL