Voor 12:00 besteld = Vandaag verzonden

Gratis verzending boven €50,00 naar België

Grote voorraad

Wat heb je nodig om buiten te darten?

Zonnig weer? Dat staat voor ons gelijk aan gezellige avonden aan de barbecue. Wat maakt die avonden helemaal compleet? Inderdaad! Een leuk en ontspannen potje darts in je tuin of op je terras. Op onze webshop vind je een ruim aanbod producten die het eenvoudig maken om buiten te darten. Wat heb je – buiten een dartbord – nog nodig?

Darts staander

Je dartbord zonder problemen, maar vooral zonder boren, verplaatsen? Maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een darts staander om buiten te darten. Op onze shop vind je een ruim aanbod darts staanders van de grootste merken die je perfect buiten kan gebruiken.

Dartbord verlichting

Het laatste wat je wil, als het wat donker begint te worden, is een slecht verlicht dartbord. Je kan hier een lichtspot op plaatsen, maar door de schaduwvorming zorgt dit er altijd voor dat je het dartbord minder duidelijk ziet.

Met de professionele dartbord verlichtingen van Bull’s, Target & Winmau is dit verleden tijd! Als je met deze verlichtingsinstallaties het dartbord nog onduidelijk ziet, dan ligt dit eerder aan de gezelligheid van de avond. (If you know what I mean 😉)

Altijd handig is de Bull’s Lightning surround met ingebouwde LED-verlichting. Deze surround heeft een 360° verlichting ingebouwd, met een USB aansluiting, waardoor je deze eenvoudig kunt aansluiten met een powerbank. Geen gedoe met het zoeken van een stopcontact en het wegwerken van kabels.

Dartbord surround

Buiten een staander en een goede dartbord verlichting, is een surround ook een must. Als je samen met je vrienden een spelletje 501 speelt, en je aan de dubbels komt, dan wil je zonder angst het randje opzoeken. Niets is meer hatelijk dan het bord net te missen en je pijlen te gaan zoeken, meters achter het bord. Het spreekt voor zich dat het plaatsen van een dartbord surround niet alleen aangenamer is, maar ook veiliger én je beschermt er je pijlen mee.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste surround? Lees dan meer in onze blog: Alles wat je moet weten over dartbord surrounds

Dart scoreborden

Geen must, maar wel een nice-to-have is een (elektronisch) darts scorebord. Er zijn een tal van apps die je op je smartphone kan downloaden om de score bij te houden, maar toch is dit niet altijd even fijn. Tegen het einde van de avond begint de batterij van je smartphone leeg te geraken. Wil je toch stand-by blijven en je smartphone niet opofferen als scorebord, dan is een (elektronisch) scorebord ideaal.

De echte harde kern doet het tellen zelf, met het officieel scorebord van de PDC, maar dat is misschien op het einde van een gezellige avond niet altijd even eenvoudig. Een elektronisch scorebord is dan vaak ideaal om het zware telwerk voor jou te doen. Op al onze elektronische scoreborden zijn meerdere dart games geprogrammeerd, waardoor je snel kan switchen van een spelletje 501 naar een spelletje cricket.

Al het nodige dartmateriaal vind je op onze webshop.

Gratis verzending boven €50 naar België

Anders €5,95 verzendkost

14 dagen retourrecht

Retourneer je bestelling binnen 2 weken

Grote voorraad

Magazijn van 250 m²

100% veilig betalen

Bancontact /PayPal / MasterCard / Visa / iDEAL